Retourneren binnen 30 dagen
Gratis levering in NL vanaf €75,-
Verzending binnen 1-3 werkdagen

Bestellen

ALGEMEEN BESTELLEN BETALEN VERZENDING & BEZORGING RETOURNEREN

 

Say Yes To The Dress heeft de grootste collectie bruidsaccessoires online! Ervaar het gemak van online winkelen bij SYTTD. Dat kan 24 uur per dag, zeven dagen per week. 

Bestellen van schoenen
Wij hanteren een maximale schoenenbestelling van drie paar schoenen per bestelling of klant. Indien er meer dan drie paar schoenen wordt besteld rekent SYTTD een extra vergoeding voor de handling- en verzendkosten van € 12,50. Daarnaast kan SYTTD bij een bestelling van meer dan drie paar schoenen besluiten om, in overleg met de klant, de bestelling aan te passen.

Bestellen van sieraden
Bij sieraden en haaraccessoires hanteren wij een maximum aantal van 4 soortgelijke items (oorbellen, armbanden, haaraccessoires etc.) per klant/per order. Bij grotere aantallen rekent SYTTD een extra vergoeding voor de handling- en verzendkosten van € 7,50.

Verzegeling
Al onze producten worden voorzien van een verzegeling, tenzij dit om praktische redenen niet mogelijk is. Je mag deze verzegeling uitsluitend verbreken of verwijderen als je het product besluit te houden. In het geval dat een product geretourneerd wordt zonder verzegeling of met een verbroken verzegeling, kunnen wij deze retour helaas niet accepteren.

Spoed order
Mocht je een bestelling plaatsen waarbij de levering meer haast heeft dan de 1-3 werkdagen waarin wij leveren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. De extra kosten voor een spoed order kunnen variëren tussen de € 6,95 tot € 12,95 afhankelijk van je bestelling.

Passen

De meeste artikelen kunnen en mogen gepast worden, uitzondering daarop zijn de kousen. Dit is geen pasartikel, mag wel omgeruild of retour gestuurd worden. Wanneer je een slip, string of hipster wilt passen mag je deze uitsluitend passen met je eigen slip eronder.

Give-away / Promo item
Bij een bestelling boven de € 75 ontvang je een give-away. Deze wordt automatisch aan je shopping bag toegevoegd bij het bereiken van dit bedrag. Hou bij het retourneren rekening ermee, dat indien de waarde van de artikelen die je wilt houden, onder dit bedrag komt, je de give-away ook terug dient te sturen.