• Niet goed? geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Levering binnen 1-3 werkdagen
  • Achteraf betalen mogelijk

BETALEN

ALGEMEEN BESTELLEN BETALEN VERZENDING & BEZORGING RUILEN & RETOURNEREN
Onze online betaalmogelijkheden worden verzorgd door Buckaroo. Buckaroo is gespecialiseerd in het veilig afhandelen van betalingen via internet. Zij gebruiken een platform waarin je veilig je betaling kunt afhandelen. Zie hieronder van welke betaalmogelijkheden je gebruik kunt maken.

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en makkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat jou direct koppelt aan je vertrouwde internetbankierprogramma bij een online aankoop. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de internetbetaalomgeving van je eigen bank. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar www.ideal.nl.

PayPal
Als je kiest om via PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van PayPal. Je kunt je hier aanmelden voor een nieuw account of inloggen met je bestaande PayPal-gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Van ons ontvang je na de betaling een ontvangstbevestiging.

Bancontact/Mister Cash
Voor bestellingen vanuit Belgie kan er gekozen worden om te betalen via Bancontact/Mister Cash. Via de mail ontvang je na de betaling een ontvangstbevestiging.

Creditcard
Veilig en eenvoudig online betalen. Via de mail ontvang je na de betaling een ontvangstbevestiging. Doorgaans is je aankoop extra verzekerd indien je deze met een creditcard betaald.

Afterpay
AfterPay voert voor SYTTD het volledige achteraf betaalproces uit. Op dit moment is AfterPay als betaalmethode beschikbaar voor klanten in Nederland en België. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij SYTTD betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 300,-. Op individuele basis kan dit bedrag afwijken, afhankelijk van de gegevenscontrole die AfterPay.

Ter goedkeuring van het verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor vragen kun je contact met AfterPay opnemen of kijk voor meer informatie op de AfterPay website.

Betalen aan AfterPay
Je ontvangt van AfterPay een betaaloverzicht waarbij je via de betaalknop direct eenvoudig en veilig kunt betalen met iDeal. Mocht je een ander bedrag willen betalen, bijvoorbeeld omdat je maar een deel van je bestelling hebt gehouden kun je ook betalen via internetbankieren. Hiervoor gebruik je de volgende gegevens:

NL24ABNA0598152180
t.n.v. AfterPay te Heerenveen

Vermeld bij je betaling duidelijk het AfterPay-kenmerk - dit is een 9-cijferig kenmerk en staat op je betaaloverzicht.