Retourneren binnen 30 dagen
Gratis levering in NL vanaf €75,-
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Achteraf betalen mogelijk

Betalen

ALGEMEEN BESTELLEN BETALEN VERZENDING & BEZORGING RETOURNEREN

 

Onze online betaalmogelijkheden worden verzorgd door Buckaroo. Buckaroo is gespecialiseerd in het veilig afhandelen van betalingen via internet. Zij gebruiken een platform waarin je veilig je betaling kunt afhandelen. Zie hieronder van welke betaalmogelijkheden je gebruik kunt maken.

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en makkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat jou direct koppelt aan je vertrouwde internetbankierprogramma bij een online aankoop. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de internetbetaalomgeving van je eigen bank. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar www.ideal.nl.

PayPal
Als je kiest om via PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van PayPal. Je kunt je hier aanmelden voor een nieuw account of inloggen met je bestaande PayPal-gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Van ons ontvang je na de betaling een ontvangstbevestiging.

Bancontact/Mister Cash
Voor bestellingen vanuit Belgie kan er gekozen worden om te betalen via Bancontact/Mister Cash. Via de mail ontvang je na de betaling een ontvangstbevestiging.

Creditcard
Veilig en eenvoudig online betalen. Via de mail ontvang je na de betaling een ontvangstbevestiging. Doorgaans is je aankoop extra verzekerd indien je deze met een creditcard betaald.

AfterPay
AfterPay voert voor Say Yes to the Dress het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay en een overeenkomst aangaat met AfterPay. Op dit moment is AfterPay als betaalmethode beschikbaar voor klanten in Nederland en België.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Vanuit deze toetsing krijgt iedere klant een persoonsgebonden limiet en dus een maximum orderbedrag. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay via www.afterpay.nl.

Betalen aan AfterPay
Je ontvangt van AfterPay een betaaloverzicht waarbij je via de betaalknop direct eenvoudig en veilig kunt betalen met iDeal. Zij rekenen een betalingstermijn van 14 dagen. Houd er rekening mee dat dit afwijkt van de retourtermijn van de webshop. Mocht je niet het volledige openstaande bedrag willen betalen, bijvoorbeeld omdat je maar een deel van je bestelling hebt gehouden kun je ook betalen via internetbankieren. Hiervoor gebruik je de onderstaande gegevens. Vermeld bij je betaling duidelijk het AfterPay-kenmerk - dit is een 9-cijferig kenmerk en staat op je betaaloverzicht.

NL24ABNA0598152180
t.n.v. AfterPay te Heerenveen

Heb je een iPhone of Android mobiele telefoon? Download dan de gratis App in de App of Play Store. Met de AfterPay-App kun je je bestelingen en betalingen inzien en rekeningen betalen.