• ruilen of retour binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Levering binnen 1-3 werkdagen
  • Achteraf betalen mogelijk

Kimono | Badjas

Kimono | Badjas
Kimono Bruid van SYTTD is helemaal Hip & Hot! Start je dag in stijl en kies voor een kimono Bride, kimono Mrs. of badjas bruid in verschillende Lovely kleuren. Comfortabel en stijlvol gekleed tijdens het moment dat je haar en make-up worden gedaan. You gotta have it!

Bruids kimono

Hoe start je jouw grote dag in stijl? Juist, met één van de lovely bruidskimono’s van Say Yes To The Dress! De grootste angst van elke bruid is dat de bruidsjapon wordt beschadigd of vies wordt tijdens het haar of make-up moment. Neem relaxed en zonder zorgen plaats in de kappersstoel in je stijlvolle Bride, Mrs. of eigen ontworpen bride kimono. Ook kun je je bruidsmeisjes verrassen met hun eigen Bridesmaid kimono! Natuurlijk kun je je trouw kimono ook na de bruiloft aan en is het erg leuk om hem te dragen tijdens je honeymoon.

Badjas bruid

Wil je iets anders dan een bruids kimono of ben jij een lovely winter bride en is een trouw kimono voor jou iets te koud? Ga voor een comfortabele bruids badjas met de tekst Bride, Mrs. of Bride To Be 2016! Ook aan je partner hebben we gedacht. Ga samen stijlvol en comfortabel jullie grote dag tegemoet met een Bride & Groom bathrobe of een Mr. & Mrs. ochtendjas bruid. Natuurlijk zijn deze, net als de bruidskimono’s, ook leuk om te dragen na de bruiloft en tijdens de huwelijksreis. Geniet samen na van jullie dag in de comfortabele badjassen van Say Yes To The Dress!

Thank you!

Je maakt nu kans op die SYTTD Gift Card van € 175 en ontvangt onze mailing.
De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.