• ruilen of retour binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Levering binnen 1-3 werkdagen
  • Achteraf betalen mogelijk

Lingerie

Lingerie
Comfort & Beauty, de perfecte omschrijving voor onze bruidslingerie. Kies voor een lage rug BH met bijpassende hipster of string. Afgewerkt met het fijnste kant en gemaakt van comfortabel micro. Of vind hier bruidslingerie die ook je figuur corrigeert. Draagbaar, sexy & elegant, dat wil toch iedere bruid!

Lage rug BH of strapless BH bruid

Liever geen torselet of corset? Of je hebt een bustier simpelweg niet nodig om je figuur te corrigeren, ga dan voor een strapless bh bruid. Deze biedt meer dan voldoende ondersteuning voor in je trouwjurk. Als je een bruidjurk hebt met een sexy back, kies je voor onze lage rug BH bruid. Deze heeft de bandjes laag op de rug en daardoor zeer geschikt voor deze stijl bruidsjurken. Wat je ook zoekt Say Yes To The Dress heeft het in huis! In vele stijlen en vele materialen, keuze genoeg in de grootste collectie bruidslingerie online.

Bruidsondergoed en shapewear bruid

Draagbaar, sexy en elegant. Dat wil toch iedereen! En dat mag je verwachten van onze collectie ondergoed bruid. Gemaakt van comfortabel micro en afgewerkt met het fijnste kant. Zo is er voor iedere bruid trouwondergoed die bij haar past. Zo heb je de keuze uit een slip string of hipster. Als je een extra slanke look onder je bruidsjapon wilt, is Shapewear Bruid de perfecte oplossing! Bridal Shapewear is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals Ivory en Nude. Zo kun je de perfectie kleur voor onder je bruidsjapon kiezen. Hierdoor is je lingerie onzichtbaar en is je bruidslook perfect!

Thank you!

Je maakt nu kans op die SYTTD Gift Card van € 175 en ontvangt onze mailing.
De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.