• ruilen of retour binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Levering binnen 1-3 werkdagen
  • Achteraf betalen mogelijk

Torselet | Corset

Torselet | Corset
Creëer het perfecte figuur. De styling begint bij de bruidslingerie. Ga je voor de extra slanke look? Kies dan voor een torselet of corset. Het is de perfecte shapewear voor onder je trouwjapon. Prachtig te combineren met bijpassende string, slip of hipster.

Bruidstorselet of corset bruid als basis

De perfecte basis voor onder je trouwjurk is je bruidslingerie. Ga je voor de slanke look? Kies dan voor een bruidstorselet. Ook wel bekend als een bustier of corset bruid. Een torselet heeft een aantal functies waardoor het de perfecte basis is onder je bruidsjurk. Het creëert een slanke pasvorm, het ondersteunt jou in het dragen van je trouwjurk en corrigeert je houding. Bij een rechte houding komt je trouwjurk het beste tot zijn recht. Een bustier zorgt daarvoor zonder dat jij als bruid daar de hele tijd over na hoeft te denken. Kies voor de perfecte basis kies voor bruidslingerie van Say Yes To The Dress.

De grootste collectie bruidslingerie

Onze bruidslingerie is gemaakt van de beste micro en voorzien van het fijnste kant. We hebben een aantal types corset in de collectie. Zo is er het torselet low gap. Deze is aan de voorzijde laag uitgesneden en daardoor perfect te dragen onder een trouwjurk met een sweatheart lijn. Daarnaast hebben wij ook torselet classic, hele fijne bustier met veel draagcomfort. Ook zeer geschikt wanneer je een iets vollere cupmaat hebt. Heb je een iets kleinere cupmaat en wil je ze showen? Ga dan voor onze torselet push up. Welke je ook kiest je kunt de set altijd compleet maken. Bij iedere corset bruid hebben wij een bijpassende slip, string, hipster of kousen. Comfortabele bruidslingerie vind je bij Say Yes To The Dress.

Thank you!

Je maakt nu kans op die SYTTD Gift Card van € 175 en ontvangt onze mailing.
De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.