• ruilen of retour binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Levering binnen 1-3 werkdagen
  • Achteraf betalen mogelijk

Bruidsschoenen

Bruidsschoenen
We L-O-V-E Shoes! Goedkope bruidsschoenen online of juist een luxere variant vind je bij Say Yes To The Dress. Stap al in vanaf € 99,- en kies je stijl. Van eenvoudig glad tot over de top Bling. Bij een adembenemende bruidsjurk mogen de perfecte bruidsschoenen niet ontbreken!

Goedkope bruidsschoenen online bij SYTTD

Bruidsschoenen zijn de finishing touch van je trouwjapon. Vaak wordt gedacht dat je de bruidschoenen niet ziet onder de bruidsjapon. Het tegendeel is waar; als de bruid uit de auto of koets stapt, een trap op of af loopt, of simpelweg gaat zitten op een stoel, je ziet de schoenen altijd. Een schoen kiezen is iets persoonlijks, waar loop je als bruid het prettigst op? Wat is de lengte van je partner. Op wat voor locatie gaan jullie trouwen?

Welke trouwschoenen dames kies ik?

Vraag jezelf af waar je het liefste een hele dag op wil lopen. Een platte bruidsschoen, een bruidspump, trouwschoenen met een lage hak of een hele hippe trouwschoenen dames met een sleehak. Het kan allemaal.

Moet je toch rekening houden met de lengte van je partner, dan kun je kiezen voor een ballerina model of als je durft een paar te gekke bruidssneakers. Maar als je er goed op kunt lopen en is je partner langer dan jij, ga dan helemaal los met peep toes of een paar waanzinnige bruidsschoenen met hoge hakken al dan niet versierd met strass. Voor een beachwedding zijn wellicht bruidsslippers een leuk idee. Je ziet het; trouwschoenen dames voor onder de trouwjurk zijn echt een belangrijk onderdeel van je combinatie.

Thank you!

Je maakt nu kans op die SYTTD Gift Card van € 175 en ontvangt onze mailing.
De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.