Retourneren binnen 30 dagen
Gratis levering in NL vanaf €75,-
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Achteraf betalen mogelijk

Kortingsaccount Haarstylisten & kappers

Welkom bij Say Yes to the Dress! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons speciale kortingsprogramma voor haarstylisten en kappers, waarbij je met korting haaraccessoires voor jouw klanten kunt aanschaffen. In de praktijk merken we dat het voor bruiden soms lastig is het juiste accessoire te kiezen bij hun kapsel. Door de krachten te bundelen met jou als vakspecialist, hopen we voor nog meer bruiden de finishing touch te zijn van hun bruidskapsel.

Haarstylisten en kappers met een kortingsaccount ontvangen 30% korting op de gehele collectie haaraccessoires. Voor de verkoop hanteer je dezelfde prijs als op onze website. De korting die je krijgt, is dus voor jezelf! Andere artikelen mogen ook besteld worden maar hierop geldt geen korting. Een bestelling wordt franco verzonden bij een orderwaarde vanaf € 75,-. Zit je onder dit bedrag, kun je wel gewoon bestellen maar worden er verzendkosten gerekend.

Je ontvangt alle artikelen verpakt in onze prachtige SYTTD verpakkingen, dus een absolute blikvanger voor je klanten. De aangekochte artikelen zijn bedoeld voor particuliere verkoop aan jouw bruiden. Het gebruik van de accessoires voor promotionele doeleinden op bijvoorbeeld Facebook of Instagram is geen probleem, dat vinden we zelfs heel leuk, maar tag of vermeld ons dan even in je berichten. We zijn altijd benieuwd naar het resultaat en reposten regelmatig items.

Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een inkoopaccount door het invullen van onderstaand formulier. Na verwerking van je aanmelding ontvang je een e-mail dat je account geactiveerd is. Heb je nog vragen, kun je deze sturen naar administratie@sayyestothedress.nl