Retourneren binnen 30 dagen
Gratis levering in NL vanaf €75,-
Verzending binnen 1-3 werkdagen

Retourneren

ALGEMEEN BESTELLEN BETALEN VERZENDING & BEZORGING RETOURNEREN

 

Na ontvangst van je bestelling heb je 30 dagen zichttermijn, wat betekent dat je binnen deze periode artikelen kunt retourneren, mits deze voldoen aan ons retourbeleid (zie onder). 

Retourbeleid
Gekochte artikelen mogen binnen 30 dagen na ontvangst worden geretourneerd mits ze voldoen aan de volgende voorwaarden:

- het artikel is ontvangen binnen de gestelde retourtermijn
- het artikel verkeert in de originele verpakking, is in nieuwstaat en onbeschadigd
- kleding en lingerie is schoon en ongedragen
- het artikel is voorzien van alle originele labels en verzegelingen
- de zolen van schoenen dienen onbeschadigd te zijn
- kousen zijn niet gepast/gedragen en de cellofaan verpakking is niet geopend

Onvolledige retourzendingen en retouren die de aangegeven termijn ruim overschrijden, kunnen niet worden geaccepteerd. Indien retourartikelen niet aan het retourbeleid voldoen, wordt je hierover geïnformeerd met opgaaf van reden.

Retourneren
Het retourneren van (een deel van) je bestelling is heel eenvoudig. Verpak de artikelen goed en stuur deze, samen met het retourfomulier, aan ons op met de bijgeleverde adressticker. 

Bij onze retouren werken wij niet met een antwoordnummer voor gratis terugsturen. Je kunt zelf kiezen met welke vervoerder je de retour wilt versturen (PostNL, DHL, etc.). De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Als je de order in een brievenbusdoosje ontvangen hebt, kun je deze ook daarin retourneren. Mocht je meerdere bestellingen in één keer terugsturen, dan kun je de pakketten aan elkaar plakken. Zorg er wel voor dat je van alle orders een retourformulier bijsluit. 

Na ontvangst van je retour wordt deze door ons gecontroleerd of hij aan de voorwaarden van het retourbeleid voldoet. Wij verwerken jouw retourzending binnen 3-5 werkdagen na ontvangst, op dat moment ontvang je ook pas een bevestiging per e-mail. Creditbedragen worden op dezelfde wijze teruggestort als waarmee de bestelling betaald is (zie ook het item Betalen). Bij bestellingen die met een shoptegoed of Gift Card zijn aangekocht, wordt geen geld terug gestort maar het bedrag hierop teruggeboekt.

Retouradres / postadres
Als je één of meerdere artikelen uit je order aan ons wilt retourneren, kun je deze opsturen naar het volgende adres. Makkelijk, je vindt een adressticker in je levering!

Say Yes to the Dress
afd. Retouren
Haven 12
2871 CM  SCHOONHOVEN

Give-away / Promo item
In het geval dat je een give-away of promo item ontvangt bij je bestelling (boven de € 75 en tijdens acties), wordt deze automatisch aan je shopping bag toegevoegd bij het bereiken van dit bedrag. Hou bij het retourneren rekening ermee, dat indien de waarde van de artikelen die je wilt houden, onder dit bedrag komt, je de give-away ook terug dient te sturen.

Garantie
In het geval dat een product een defect vertoont bij normaal gebruik en binnen een termijn dan redelijkerwijs zou mogen worden verwacht, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sayyestothedress.nl en beschrijf duidelijk de klacht en hoe deze is ontstaan. Stuur ook één of meerdere foto's mee waarop het defect duidelijk te zien is.

Na ontvangst van jouw e-mail met foto's, zullen wij de klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen. We nemen contact met je op over een passende oplossing. In het geval dat wij het product terug willen ontvangen (soms is dat niet nodig) zullen wij de retourkosten voor onze rekening nemen. In alle gevallen streven wij naar een snelle afhandeling.