• ruilen of retour binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Levering binnen 1-3 werkdagen
  • Achteraf betalen mogelijk

VERZENDING & BEZORGING

ALGEMEEN BESTELLEN BETALEN VERZENDING & BEZORGING RUILEN & RETOURNEREN
Verzendkosten
Onze verzendkosten zijn gebasered op jouw bestelling. Afhankelijk van het bedrag van je bestelling, de bestemming waar je pakket heen verstuurd dient te worden en eventuele aanvullende afleveropties betaal je een vergoeding voor de verzendkosten. Binnen Nederland is je bestelling gratis verstuurd bij een bestelbedrag hoger dan € 75,-. Daaronder betaald je € 4,95. Voor leveringen in België betaal je bij een bestelwaarde lager en hoger van € 75 respectievelijk € 7,95 en € 4,95 aan verzendkosten.

Afhalen
Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons af te halen in Schoonhoven. Je kunt dit aangeven bij de afleveropties in je shopping bag. Zodra je pakket klaar staat, nemen wij contact met je op om af te stemmen wanneer je het wilt komen ophalen. Wij hebben geen winkellocatie waar onze collectie te bezichtigen is, je pakket staat ingepakt voor je klaar!

Overkomstduur
Onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Zij doen hun uiterste best om onze belofte aan jou waar te maken. Het kan echter bij uitzondering voorkomen dat dit niet lukt, bijvoorbeeld bij extreme drukte. Wij zullen je hier altijd tijdig over informeren. Je ontvangt na verzending van je pakket een e-mailbevestiging met een Track & Trace code waarmee je je pakket kunt volgen. Bestellingen die op vrijdag na 15:00 uur of in het weekend geplaatst zijn, kun je in de basis de eerstvolgende dinsdag bij je thuis verwachten.

Spoed Order
Mocht je een bestelling plaatsen waarbij de levering meer haast heeft dan de 1-3 werkdagen waarin wij leveren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. De extra kosten voor een spoed order kunnen variëren tussen de € 6,95 tot € 12,95 afhankelijk van je bestelling.