Retourneren binnen 30 dagen
Gratis levering in NL vanaf €75,-
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Achteraf betalen mogelijk

SYTTD wholesale account

Welkom bij SYTTD - Met een wholesale account is het mogelijk om als bedrijf in de bruidsbranche (haarstylisten, bruidsmode, bruidsstylisten e.d.) et korting sieraden en haaraccessoires voor jouw klanten aan te schaffen. 

Voordelen van een wholesale account

  • Geen verplichte minimale afname dus inkoop in kleine aantallen is mogelijk.
  • Artikelen hebben een goede marge - de korting is direct zichtbaar bij de producten.
  • Je ontvangt alle artikelen verpakt in een luxe Gift Box.
  • Een eyecatcher voor je klanten door de merknaam SYTTD.
  • Unieke accessoires uit de grootste collectie online.
  • Snelle levering vanuit de voorraad (1-3 werkdagen).

Gebruiksvoorwaarden
De artikelen zijn bedoeld voor particuliere verkoop aan jouw klanten - doorverkoop is niet toegestaan. Voor de verkoop hanteer je dezelfde prijs als op onze website - afgeprijsde artikelen mogen eveneens tegen de SALE prijs worden aangeboden. Het gebruik van de accessoires voor promotionele doeleinden op bijv. Facebook of Instagram is geen probleem, maar tag of vermeld ons in je berichten. We taggen en resposten graag!

Leveringsvoorwaarden
Bestellingen kunnen online worden geplaatst, door in te loggen zijn de van toepassing zijnde prijzen direct zichtbaar. Verzendkosten worden berekend aan de hand van de orderwaarde en het afleveradres - we hanteren franco levering bij orders vanaf € 125,- Betaling dient te gebeuren bij het plaatsen van de bestelling; de online betaalmogelijkheden worden aangeboden via Buckaroo. Levering op rekening is niet mogelijk.

Retour & Reclamatie
Wij hanteren een gegarandeerde retourtermijn van 7 dagen na ontvangst van de bestelling. Retourzendingen moeten worden aangekondigd via info@syttd.com. Vermeld daarbij duidelijk het ordernummer en de artikelen die retour komen. Vergeet niet de pakbon of een briefje met vermelding van jouw gegevens en de artikelen bij te sluiten in het pakket. Reclamaties na de retourtermijn kunnen worden gedaan via het e-mailadres info@syttd.com

Je kunt je registreren voor een inkoopaccount door het invullen van onderstaand formulier. Na verwerking van je aanmelding ontvang je een e-mail dat je account geactiveerd is. Heb je nog vragen, kun je deze sturen naar info@syttd.com